To Schweppes Mastic Mint & Η Οικογένεια Schweppes

schweppes mastic mint
«Το πιο εκλεκτό ανθρακούχο ποτό στον κόσμο των ενηλίκων» λέει η διαφήμιση της schweppes mastic και κάνοντας μια περιήγηση στο επίσημο website του μοναδικού αυτού brand  εύκολα διαπιστώνουμε το γιατί… Καταρχάς, το σχετικά νέο για τη χώρα μας ανθρακούχο ποτό, συνοδεύει μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία χρόνων, που ξεκινά από τη Γενεύη κάπου το 1700 και συνεχίζει στην Αγγλία του 18ου και στις αυλές και τα ανάκτορα του βασιλιά και της βασίλισσας…

Δεν είναι μόνο η καινοτόμος για την εποχή πατέντα που καθιέρωσαν την παρουσία του Schweppes στην αγορά, μεγάλο ρόλο έπαιξε και η μεγαλοπρεπής προώθηση του. Η πολυτελής γυάλινη φιάλη του, το απλό και επιβλητικό λογότυπό του στο χρώμα του σαφράν και οι εμβληματικές προωθητικές κατασκευές σε εκθέσεις και συνέδρια της εποχής έδωσαν το στίγμα στον καταναλωτή ότι αυτό είναι ένα είδος προσιτής πολυτέλειας για όλους τους ενήλικες.

Με το πέρασμα των χρόνων η Schweppes εμπλούτισε το πορτφόλιο της και στις μέρες μας προσφέρει προϊόντα σε απίστευτες γεύσεις όπως τα Schweppes Lemonade, Orangeade, schweppes mastic & Pink Grapefruit. Παράλληλα, η σειρά που λανσάρει η εταιρεία με Mixers για μοναδικά κοκτέιλς αγαπήθηκε όσο καμία από τους bartenders σε όλο τον κόσμο.

Η τελευταία καμπάνια της εταιρίας με όνομα «Η απόλαυση θέλει χαρακτήρα», αποτελείται από ένα ολοκληρωμένο πλάνο επικοινωνίας, με τηλεοπτικές διαφημίσεις, αφίσες, digital spots και outdoor activities. Στόχος της καμπάνιας είναι να μας υπενθυμίσει ότι μπορούμε απολαμβάνοντας το αγαπημένο μας  Schweppes  είτε ως ανθρακούχο ποτό είτε σε cocktail μπορούμε εύκολα να δώσουμε χαρακτήρα στην στιγμή, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας και όπου και αν βρισκόμαστε. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Exploring Thessaloniki: A Guide to Hotels in Greece's Vibrant City

Welcome to Thessaloniki, Greece – a city steeped in history, culture, and culinary delights! As you plan your visit to this enchanting desti...